• home
 • video
 • pas verschenen

  Radio 2 gaat op zoek naar de strafste supporter van Club Brugge

  Ben jij de strafste Club Brugge-supporter?

  Club Brugge blaast dit seizoen 125 kaarsjes uit. Bij Radio 2 willen ze die verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Ben jij de strafste Club-supporter? Speel de quiz, overtuig de jury en ga een jaar lang gratis naar alle wedstrijden van Club Brugge.

  Wat valt er te winnen?

  De strafste supporter mag samen met zijn of haar beste kameraad of partner een jaar lang helemaal gratis naar alle wedstrijden van Club Brugge in het Jan Breydelstadion én op verplaatsing.

  Daar blijft het niet bij. Hij of zij maakt ook één verplaatsing mee naar een Europese topclub en verblijft tijdens de trip in het hotel van de Club-spelers.

  Stap 1: quizzen maar

  De eerste stap richting de titel "Strafste Supporter van Club Brugge" begint met een quiz. Nog tot 14 april krijg je de tijd om mee te spelen. Test je Club Brugge-kennis op deze pagina.

  Stap 2: straffe stoot

  10 op 10 gehaald? Dan is het tijd voor stap 2. Waarom ben jij de "Strafste Supporter van Club Brugge"? Overtuig een jury van Club Brugge-corryfeeën met een uniek verhaal. Heb je nog nooit een thuiswedstrijd gemist of heb je alle namen van de spelers op je rug getatoeëerd? Laat het weten. De jury kiest de beste drie inzendingen.

  Stap 3: finale in het Jan Breydelstadion

  De drie finalisten nemen het op maandag 24 april om 20u in het Jan Breydelstadion tegen elkaar op. De winnaar van de grote finale mag zich de "Strafste Supporter van Club Brugge" noemen en gaat aan de haal met de unieke prijs.

  Doe beter dan Ben Crabbé

  Niet in de jury, maar wel "peter" van het project: Ben Crabbé. De Blokken-presentator, zelf een Club Brugge-supporter, speelde de quiz en haalde 10/10. Doe jij beter?

  Ook bij Panini staan ze stil bij de verjaardag van Club Brugge: