• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool moet Sadio Mané de rest van het seizoen missen

  Liverpool moet het zonder topschutter Sadio Mané doen.

  Liverpool kan de rest van het seizoen geen beroep meer doen op aanvaller Sadio Mané. Dat maakte de Engelse club vandaag bekend. Mané liep vorig weekend een zware knieblessure op in de Merseyside Derby tegen Everton en moet geopereerd worden.

  Mané had in de 3-1 zege tegen het Everton van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas voor de openingstreffer gezorgd, maar moest na de pauze geblesseerd vervangen worden door Divock Origi.

  Afgelopen woensdag kon Liverpool tegen Bournemouth (2-2) ook al geen beroep doen op Mané. Liverpool-coach Jürgen Klopp moet het voorlopig ook nog doen zonder sleutelspelers Jordan Henderson (voet) en Adam Lallana (dij).

  Het team van Rode Duivels Simon Mignolet en Divock Origi is in de Premier League volop verwikkeld in de strijd om een Champions League-ticket voor volgend seizoen.

  Momenteel staan ze derde, maar achtervolgers Manchester City, Arsenal en Manchester United hebben nog enkele wedstrijden tegoed. De eerste vier in de Premier League kunnen deelnemen aan de Champions League.

  Tweet: