• home
 • video
 • pas verschenen

  Limbombe en Wesley speelklaar voor Charleroi

  Limbombe viel voor Nieuwjaar uit met een liesblessure.

  Club Brugge-trainer Michel Preud'homme kan tegen Charleroi opnieuw een beroep doen op aanvaller Anthony Limbombe. De flankaanvaller viel in december uit met een liesblessure en is er nu voor het eerst opnieuw bij in de wedstrijdselectie. Minder goed nieuws voor Charleroi, dat kan niet rekenen op Hamdi Harbaoui.

  Ook collega-spits Wesley staat op de lijst van 20 namen voor de wedstrijd tegen Charleroi. De Braziliaan scoorde tegen AA Gent het openingsdoelpunt op de eerste speeldag van de play-offs, maar viel daarna geblesseerd uit. Club Brugge verloor uiteindelijk met 2-1.

  Niet opgenomen in de wedstrijdselectie: Jelle Vossen. De topschutter van Club Brugge is nog niet hersteld van zijn rugblessure en is er niet bij tegen Charleroi. Ook Lior Refaelov en José Izquierdo staan niet op de lijst.

  Geen Harbaoui bij Charleroi

  Minder goed nieuws voor Charleroi. Dat moet het zaterdag tegen Club stellen zonder spits Hamdi Harbaoui. Die liep in de wedstrijd tegen KV Oostende een knieblessure op en is niet speelklaar. Voorlopig is het onduidelijk hoelang de Tunesische spits onbeschikbaar zal zijn.

  Felice Mazzu kan in het Jan Breydelstadion wel weer rekenen op David Pollet, die er tegen Oostende niet bij was door een beenblessure. Damien Marcq keert dan weer terug uit schorsing.