• home
 • video
 • pas verschenen

  Brendan Rodgers verlengt contract bij Celtic Glasgow

  Brendan Rodgers in de Champions League tegen Manchester City.

  Brendan Rodgers heeft zijn contract bij Celtic Glasgow verlengd met vier jaar, tot 2021. De Noord-Ier is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club van Belgen Dedryck Boyata en Logan Bailly. Hij leidde Celtic meteen naar een landstitel.

  Sinds Rodgers trainer is, speelt Celtic beter dan ooit in de Schotse competitie. Celtic is na 31 competitiematchen nog steeds ongeslagen. Het won 28 wedstrijden en speelde 3 keer gelijk.

  Celtic is al zeker van de landstitel, de zesde op rij. Eerste achtervolger Aberdeen volgt al op 23 punten.

  In de Champions League liep het dit seizoen minder goed. Hij loodste Celtic dan wel naar de groepsfase, maar daarin eindigden de Schotten met 3 op 18 laatste in een poule met Barcelona, Manchester City en Borussia Mönchengladbach.

  Tweet: