• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Echelpoel: "Hopelijk heeft Tom 3 velo's bij in Roubaix"

  Jef Van Echelpoel kent u van de hitsingle #ZietDenTom.

  Jef Van Echelpoel verkoopt bij de start van de Scheldeprijs T-shirts van Tom "Boewene" voor het goede doel. Zondag niet. "Parijs-Roubaix is een koers die je vanuit je zetel moet zien", vindt de zanger van #ZietDenTom.

  "Jammer van zijn velo"

  Jef Van Echelpoel - alias Tijs Vanneste - volgt het afscheid van Tom Boonen op de voet. "De Ronde van Vlaanderen vond ik dit jaar zijn beste koers", vertelt de sympathieke Kempenaar. "Alleen jammer van zijn velo. Hopelijk heeft Tom zondag 3 fietsen bij in Parijs-Roubaix."

  Boonen stond vorig weekend stil in de Ronde met een geblokkeerde ketting. Ook zijn reservefiets weigerde dienst. Een derde fiets had Boonen niet bij.

  "Roubaix in de zetel"

  Jef Van Echelpoel verkocht vanochtend in Mol T-shirts met als opschrift: "Assem goa lek een raket, dan hedde Boewene gefret". De opbrengst gaat naar een goed doel.

  "Vandaag hebben we ongeveer 200 T-shirts verkocht. Morgenvroeg laten we er nog drukken voor de komende dagen. In Roubaix gaan we niet met een kraam staan. Dat is een koers die je vanuit je zetel moet zien", vindt Van Echelpoel.