• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook AA Gent ontsnapt niet aan circulatieplan: Vanhaezebrouck en co verkennen per fiets

  Vanhaezebrouck combineert het nuttige aan het aangename.

  De spelers en staf van AA Gent hebben vandaag uitleg gekregen over het nieuwe circulatieplan in Gent. Trainer Hein Vanhaezebrouck en co voerden meteen de daad bij het woord en gingen de nieuwe situatie verkennen per fiets.

  De stad Gent is al een aantal dagen in de ban van het nieuwe circulatieplan. Na jaren van voorbereiding trad begin deze week de gewijzigde verkeerssituatie in werking. Trainer Hein Vanhaezebrouck wou zijn spelers uitleggen wat er precies aan de hand was en maakte van de gelegenheid gebruik om er een teambuildingactiviteit van te maken.

  De spelers en de staf  fietsten van het oefencomplex van Gent aan de Warmoezeniersweg naar de Ottogracht en kregen onderweg uitleg van Schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw.