• home
 • video
 • pas verschenen

  Ballack over Hazard: "Twijfel of Eden kan concurreren met grote ego's in Madrid"

  Ballack vindt dat Hazard in Londen moet blijven.

  Michael Ballack is niet zeker of een overstap naar Real Madrid wel een juiste keuze is voor Eden Hazard. Dat zei de voormalige aanvoerder van Duitsland aan de Britse krant The Telegraph. "Hij is een beetje een emotionele speler."

  Ballack, een ex-speler van Chelsea, ziet dit seizoen hoe Hazard weer als vanouds speelt in het team van Antonio Conte.

  "Eden heeft vorig seizoen een mislukt seizoen gehad", vertelt de Duitser. "Naar mijn aanvoelen is hij een beetje een emotionele speler. Hij heeft steun nodig en moet zich goed voelen bij de coach en het team, maar ook privé. Als dat allemaal het geval is, kan hij top presteren."

  "In Madrid zou de situatie wel eens helemaal anders kunnen zijn", vervolgt Ballack. "Ik weet niet of Eden, die een beetje introvert is, zich er meteen zou kunnen bewijzen. De kleedkamer in Madrid zit vol met ego's, terwijl hij bij Chelsea de sterspeler is."

  "Chelsea zal de komende jaren rondom hem gebouwd worden. Het is aan hem om te beslissen of hij dat wil opgeven."