• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Westbrook, Curry en James schitteren weer in de NBA

  Curry, James en Wesbrook kwamen vlot tot scoren.

  In de NBA lieten de vedetten dit weekend weer van zich horen. Westbrook en James maakten een triple-double, Curry scoorde 42 punten. Russel Westbrook is nu een triple-double verwijderd van het seizoensrecord.

  Westbrook maakt 40e triple-double

  De man in vorm in de NBA is ongetwijfeld Russel Westbrook. De Oklahoma City Thunder-speler was tegen de Charlotte Hornets weer goed voor een triple-double. Hij scoorde 40 punten, veroverde 13 rebounds en gaf 10 assists.

  Het is al Westbrook zijn 40e triple-double. Als de Amerikaan nog eens drie keer dubbele cijfers scoort, evenaart hij het seizoensrecord van Oscar Robertson. Ondanks de glansprestatie van Westbrook verloren de Thunders wel met 113-101.

  Ook James haalt dubbele cijfers

  Ook Cleveland-speler Lebron James maakte een triple-double tegen de Indiana Pacers. Hij noteerde 41 punten, 16 rebounds en 11 assists. Door de goede prestatie van James kon Cleveland in de verlengingen winnen van de Pacers.

  Paul George was een waardige tegenstander voor Lebron James. Hij kroonde zichzelf tot topschutter van de wedstrijd met 43 punten. 

  Opvallend: het was van 1975 geleden dat 2 spelers op dezelfde dag een 40+ triple-double scoorden

  Ook Curry weet de ring goed te vinden

  Dankzij een goede prestatie van Stephen Curry blijven de Golden State Warriors op kop in de Western Conference. De Amerikaan was goed voor 42 punten in de wedstrijd tegen Washington.