• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Jeugdinternational Benson maakt knap doelpunt voor Lierse

  Manuel Benson viert zijn prachtig doelpunt tegen Standard.

  Veel supporters zaten er gisteren niet in het stadion van Lierse. Diegenen die er wel waren, hebben een prachtig doelpunt gezien. De 20-jarige flankaanvaller Manuel Benson trapte de bal heerlijk binnen tegen Standard (1-0).

  VIDEO: De fraaie goal van Manuel Benson

  Benson opent de score met een heerlijk doelpunt. De flankaanvaller houdt het leer op rechts goed bij, schakelt zijn mannetje uit en trapt de bal met links via de hand van Gillet in de hoek.

  Benson: "Promoveren met Lierse"

  Manuel Benson is een 20-jarige Belgische jeugdinternational. Met snedige acties heeft hij zich dit seizoen in de kijker gespeeld van andere clubs. "Maar ik kan ook met Lierse naar de afdeling", blijft hij nuchter.

   

  Protest Lierse-supporters

  Het stadion in Lier zat gisteren allesbehalve vol voor de komst van Standard in Play-off II. De supporters zijn het beleid van voorzitter Maged Samy beu. Met hun afwezigheid wilden ze de Egyptenaar een signaal geven.