Ga naar de inhoud

meest recent

Sagan is overtuigd na nieuwe video van val: "Ik was nooit gevallen zonder die jas"

 ma 3 april 2017 15:51
Sagan.
De val op de Oude Kwaremont heeft al heel wat stof doen opwaaien. Peter Sagan is zeker dat hij zelf geen fout heeft gemaakt en bewijst dat met een video op zijn Instagram-account. Ook zijn fans hebben nog nieuwe beelden gevonden die moeten bewijzen dat hun held door pech is gevallen.

"Ik ben zeker dat deze video mijn gevoel bevestigt dat ik had over mijn val in de Ronde van Vlaanderen", schrijft Peter Sagan op zijn Instagram-account.

"Ik was dicht bij de nadar, maar ik had de situatie onder controle toen ik voelde dat iets bleef haken aan mijn linkerarm, mogelijk de jas die later op mij lag."

"Ik zou nooit met mijn wiel over dat pootje gevallen zijn als ik dat voorwerp niet had meegegrist. Maar dit soort dingen gebeuren nu eenmaal. Ik focus me al helemaal op Parijs-Roubaix."

Ook deze video wijst op de rol van de jas van een toeschouwer

Tweet: Komt Sagan ten val door de blauwe jas?

Voor de supporters van Peter Sagan is het duidelijk. De wereldkampioen haakt met zijn stuur in een jas, die over een hek hangt. Dat proberen ze te bewijzen met een vertraagd filmpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: Sagan sleurt Naesen en Van Avermaet mee in val

Een jas, een poot van een hek of een kassei: het blijft gissen waarom Peter Sagan de controle over zijn stuur verliest.

FOTO: De val van Sagan uit een ander perspectief