Ga naar de inhoud

meest recent

      Potige duels in Gent eindigen in ziekenwagen voor Vossen

       ma 3 april 2017 11:00
      De eindsprint van het voetbalseizoen is ingezet met het begin van de Play-offs. Dat zet blijkbaar iedereen op scherp: van felle duels, verdoken communicatie tot uitbranders voor een ballenjongen.

      Duels in Gent - Club Brugge op en over de grens

      Wedstrijden tussen AA Gent en Club Brugge worden altijd op het scherpst van de snee gespeeld. Dat het gisteren voor beide clubs de eerste wedstrijd van de Play-offs was, zorgde waarschijnlijk voor extra motivatie en geldingsdrang. 

      De fysieke strijd in de Ghelamco Arena ontaardde een aantal keer in een veldslag en/of haantjesgedrag. Jelle Vossen leek achteraf het grootste slachtoffer. Hij kreeg helemaal op het einde van de match een kniestoot in de rug en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. Vandaag hoopt Club duidelijkheid te krijgen over zijn toestand.

      Van Crombrugge doet aan Neuer denken

      Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge voetbalde tegen Roeselare een aantal keer zo hoog mee, dat hij ons aan Manuel Neuer deed denken. In Eupen wordt dan ook Duits gesproken natuurlijk.

      Mazzu riskeert schorsing voor gebruik oortjes

      Opvallend tijdens de match van Charleroi tegen Oostende: Felice Mazzu werd meermaals in beeld genomen terwijl hij luidop tegen zichzelf leek te praten. Onschuldig, waren het niet dat naast Mazzu in de tribune en op de bank van Charleroi medewerkers met oortjes zaten.

      Elektronische communicatie is verboden voor een geschorste coach en dus dreigt voor Mazzu een nieuwe schorsing of een boete.

      Geërgerde Ferrera spelt tijdrekkende ballenjongen de les

      Gemaskerd bal aan de Gaverbeek

      Twee spelers die kosten wat het kost het begin van de Play-offs wilden halen waren Mbaye Leye en Uros Spajic. Dat ze met een masker (van dezelfde producent trouwens) speelden was op voorhand aangekondigd en leverde een ongewoon beeld op.

      Warm onthaal voor (ex-trainer) Eric Gerets bij Lierse