• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen breuken voor Club-spitsen Vossen en Wesley

  Wesley Moraes scoorde tegen Gent en viel dan geblesseerd uit.

  Jelle Vossen en Wesley Moraes hebben geen breuken overgehouden aan de wedstrijd tegen AA Gent. Het is wel nog niet duidelijk wanneer de twee weer fit zullen zijn.

  Jelle Vossen en Wesley Moraes vielen tegen AA Gent allebei geblesseerd uit. "Wesley moest na amper tien minuten het veld verlaten met een blessure aan het onderbeen. Verder onderzoek wees uit dat de Braziliaan een zware kneuzing en diepe open wonde opliep", laat Club weten.

  "Ook zijn vervanger Jelle Vossen (foto onder) kon de wedstrijd niet beëindigen. De Brugse nummer negen werd met de ziekenwagen afgevoerd. Een eerste scan wees uit dat er geen breuk in het bekken is. De komende dagen moet duidelijk worden hoe lang beide spelers onbeschikbaar zullen zijn."

  De blessures van topschutter Vossen - dit seizoen al goed voor 15 competitietreffers - en Wesley kan Club-coach Michel Preud'homme missen als kiespijn. Hij moet in het aanvallende compartiment ook al de geblesseerden José Izquierdo, Anthony Limbombe, Lior Refaelov en Abdoulay Diaby missen.