• home
 • video
 • pas verschenen

  Divock Origi krijgt eigen lied van Liverpool-supporters na doelpunt in derby

  Divock Origi viert zijn doelpunt in de stadsderby van Liverpool.

  Divock Origi heeft zaterdag de harten van de Liverpool-fans veroverd in de stadsderby tegen Everton. Kort na zijn invalbeurt maakte de Rode Duivel de 3-1. In de pub nadien kreeg Origi dan ook een gloednieuw eigen liedje, gebaseerd op het aanstekelijke disconummer “Saturday Night” van Whigfield.

  Veel speelminuten kreeg Divock Origi dit seizoen nog niet bij Liverpool, maar scoren in de stadsderby tegen Everton maakt hem onsterfelijk bij de fans. Die verzonnen na de wedstrijd, in een euforische bui, een liedje voor de jonge aanvaller op het nummer "Saturday Night" van Whigfield.

  In de versie van de supporters werd 'Saturday night' vervangen door 'Divock Origi'. Het hele lied werd omgegooid om een aanstekelijke meezinger te maken voor de Rode Duivel: "Saturday night, and I like the way you move... Divock Origi", zongen de fans.

  Origi wint van Lukaku

  Everton kon al 18 jaar niet winnen op Anfield en daar kwam afgelopen zaterdag geen verandering in. Liverpool opende al snel de score via Mané. Aan de rust stond het 2-1 na een mooie krul van Coutinho.

  Divock Origi viel in na 57 minuten en legde drie minuten later de 3-1 eindstand vast. Met een krachtig schot van buiten de zestien liet hij doelman Robles geen schijn van een kans. Origi won zo van topschutter Romelu Lukaku, die niet kon scoren, en was ook blij met zijn nieuwe song.

  Tweet: