• home
 • video
 • pas verschenen

  De Vlieger: "Nog niet al te veel zorgen maken over Club Brugge"

  Zowat alle aanvallende spelers van Club Brugge liggen in de lappenmand. Geert De Vlieger vindt dat Club zich moet optrekken aan de vele kansen die het had tegen AA Gent. "Want ondanks alle afwezigen heeft Club wel heel wat kansen gecreëerd", klinkt het.

  "Club deed het niet slecht"

  "Het wordt uitkijken hoe de blessures van Vossen en Wesley zullen evolueren. Club Brugge heeft Vossen nodig voor de doelpunten. Speel je meer direct zoals tegen AA Gent, dan heb je eerder een type Wesley nodig", zegt Geert De Vlieger.

  "Dat Club Brugge met Engels in de spits moest spelen, toont aan in welke situatie het aanvallende compartiment momenteel vertoeft. Engels en Immers hebben het wel niet slecht gedaan. Alleen werden de kansen niet afgemaakt. Daar zat een goeie Kalinic ook voor iets tussen."

  "Optrekken aan de vele kansen"

  "Als Club Brugge de blessures kan opvangen zoals tegen AA Gent zou ik me nog niet al te veel zorgen maken", gaat Geert De Vlieger voort. "Club is toch sterk voor de dag gekomen. Ondanks de vele afwezigen hebben ze toch heel wat kansen gecreëerd."

  "Het wordt nu flink puzzelen voor de match tegen Charleroi, maar Club moet zich optrekken aan de kansen die ze hadden tegen Gent. En misschien zijn er wel andere jongens die nu opstaan en van alle afwezigheden profiteren om zich te bewijzen."

   

  "Preud'homme kijkt naar ziekenboeg"

  "In deze periode van het seizoen heb je meerdere opties nodig. Michel Preud'homme zal uiteraard hopen dat er zo snel mogelijk enkele jongens uit de ziekenboeg komen", zegt De Vlieger.

  "Ik neem aan dat ze absoluut zullen proberen om nog iemand fit te krijgen voor de match tegen Charleroi, want veel andere mogelijkheden zijn er niet meer. Anders moet je al met Engels beginnen in de spits."