• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Schweinsteiger luistert MLS-debuut op met goal en wervelende acties

  Misschien een paar kilootjes te veel, maar toch nog altijd trefzeker.

  Bastian Schweinsteiger heeft zijn entree in de Noord-Amerikaanse voetbalcompetitite niet gemist. Schweinsteiger scoorde al na een kwartier tegen het Montréal van (maar zonder) Laurent Ciman.

  Door een knieblessure was Laurent Ciman er niet bij voor het MLS-debuut van Bastian Schweinsteiger. De Duitser werd amper een paar dagen geleden overgenomen van Manchester United, waar hij de voorbije maanden uit beeld was verdwenen.

  Maar een gebrek aan matchritme was niet te merken bij Schweinsteiger. Na 17 minuten buffelde hij de 1-0 al in de doel. De match eindigde op 2-2, na een bizarre slotfase. Beide teams eindigden met zijn tienen. Montréal maakte de 1-2 in de 90e minuut, maar invaller Solignac had het laatste woord in de 93e minuut.

  VIDEO: Het doelpunt van Schweinsteiger

  Schweinsteiger is nog niets van zijn strijdlust en precisie verloren

  Zijn indrukwekkende statistieken