• home
 • video
 • pas verschenen

  Schrijf je in voor de Sporza-fietsvakantie

  In Mojacar vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan.

  Van 30 september tot 7 oktober trekt Sporza naar het prachtige Andalusië voor een heerlijke fietsvakantie. Meefietsen? Schrijf je dan nu in.

  Elke dag een andere etappe, een nieuw landschap, een kersverse uitdaging. Kortom: een ideale ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning.

  De Sporza-fietsvakantie is er zowel voor wielerfanaten als -liefhebbers, voor hem én voor haar.

  Naast het fietsen worden er nieuwe sporten aangereikt (Padel, Golf, …) en een excursie naar Mini-Hollywood. Ook niet-fietsers kunnen hier volop van genieten.

  Meer info op https://www.tui.be/nl/sporza

  Mooiste regio van Spanje

  In Mojacar (Costa de Almeria) vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan. Er heerst een bijzonder microklimaat dat met heel milde temperaturen het fietsen en/of trainen zeer aangenaam maakt. Het wegennetwerk is in een perfecte staat en het hotel is helemaal gericht op wielerliefhebbers door hun ervaring met de profploegen.

  Het is een streek waar men zowel vlak, licht heuvelend als in de cols kan fietsen. De vele profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen die hier al gefietst hebben zijn er unaniem van overtuigd dat dit één van de mooiste en rustigste fietsregio's van Spanje is.

  Het hotel

  Je verblijft in hotel Best Oasis Tropical. Dit leuke viersterrenhotel met zijn ruim verzorgde buffetten staat bij onze fietsers al langer bekend voor zijn familiale aanpak.

  De begeleiders van het Serge Baguet Center, Peter van Peteghem, Kevin van Impe, Ruben Van Gucht, Christel Van Dyck, Sabine Hagedoren, Prof. Peter Hespel (Bakala Academy) en fiestsmechanieker Ludwig D’Hose zorgen voor een onvergetelijke fietservaring.