• home
 • video
 • pas verschenen

  WS Brussel moet ex-spelers betalen of de club verliest wedstrijden met 5-0

  White Star Brussel is de club met de controversiële coach John Bico.

  White Star Brussel zit opnieuw in de problemen. De club uit de eerste amateurliga moet nog "een aanzienlijk bedrag" betalen aan ex-spelers. Als White Star dat niet doet, verliest het team alle wedstrijden met forfaitcijfers. Mogelijk schrapt de voetbalbond de club ook.

  White Star Brussel is niet meteen de beste leerling van de klas. De club heeft opnieuw openstaande schulden bij ex-spelers.

  Mike Vanhamel (foto) en Christian Fuanda Kinkela moeten nog "een aanzienlijk bedrag" van White Star. De Brusselse club krijgt 3 speeldagen (tot en met 22 april) om de achterstallige lonen uit te betalen. 

  Als White Star dat niet doet, verliest ze al haar competitiewedstrijden in de eerste amateurliga met forfaitcijfers (5-0). Mogelijk kan de Belgische voetbalbond op zijn volgende Algemene Vergadering ook overgaan tot schrapping van WS Brussel.