• home
 • video
 • pas verschenen

  Reporter zorgt voor verwarring bij voorstelling Schweinsteiger

  Schweinsteiger krijgt ook bij Chicago Fire zijn geliefkoosde nummer 31.

  Bastian Schweinsteiger is gisteren aangekomen bij zijn nieuwe club Chicago Fire. Heel wat fans wachtten de Duitse wereldkampioen op aan de luchthaven en dat leverde mooie beelden op. Tijdens zijn eerste persconferentie kreeg de Duitser meteen een vreemde vraag van een reporter.

  Wereldkampioen met Chicago?

  Tijdens de persconferentie van de Duitse wereldkampioen stelde een journalist de vraag of hij met zijn nieuwe ploeg kans maakt om het wereldkampioenschap te winnen. De reactie van Schweinsteiger daarop was dan ook grappig om te zien.

  Hij vroeg zich af of hij de vraag wel goed heeft begrepen. Toen bleek dat hij het wel degelijk juist had begrepen, veranderde de persverantwoordelijke van Chicago Fire de vraag naar "Is het mogelijk om de MLS te winnen?"

  De Duitse wereldkampioen is met Chicago toe aan zijn derde profclub. Eerder speelde hij ook bij Bayern München en Manchester United, waar hij op een zijspoor belandde.

  Tweets: