• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme wordt beetgenomen door zijn assistenten in "interview"

  Een opvallend interview met de coach van Club

  "Na enkele zware trainingsweken mag er al eens gelachen worden." Zo kondigt Club Brugge een apart interview met coach Preud'homme aan. Een kind stelt vragen, die ingefluisterd worden door zijn assistenten.

  "Club Kid" Jenthe krijgt de unieke kans om Michel Preud'homme te interviewen. Wat de trainer van de kampioen niet weet, is dat Jenthe een oortje heeft, waarin Philippe Clement en Stephan Van der Heyden iets gewaagdere vragen influisteren. 

  Backstage amuseren Clement en Vanderheyden zich te pletter

  Preud'homme heeft helemaal niets door als hij vragen krijgt genre "wie is die vrouw die altijd bij jou is, is dat je assistente?" Pas na het interview verklappen Clement en Vanderheyden dat zij achter de stoutere vragen zaten, wat hen een "Grapjassen!" van de T1 oplevert.

  Bekijk hier het interview