• home
 • video
 • pas verschenen

  Manuel Neuer zit twee wedstrijden aan de kant na voetoperatie

  Manuel Neuer moest ook al afhaken voor de interlands met Duitsland.

  Bayern München mist in de volgende twee competitiematchen zijn doelman Manuel Neuer. De Duitse international onderging gisterenavond een kleine ingreep aan zijn linkervoet. De Champions League-duels met Real Madrid komen normaal niet in gevaar.

  Volgens Bayern blesseerde Neuer zich op training. De 31-jarige keeper mist zo de partij van zaterdag tegen Augsburg en de topper van dinsdag tegen Hoffenheim, momenteel vierde in de Bundesliga.

  Hij zal tussen de palen waarschijnlijk worden vervangen door Sven Ulreich. Neuer, die door een kuitblessure ook al afhaakte voor de laatste twee interlands, zal in principe beschikbaar zijn voor de kwartfinales in de Champions League tegen Real Madrid op 12 en 18 april.