• home
 • video
 • pas verschenen

  Judd Trump speelt snookertafel leeg (en steekt 35.000 euro op zak)

  Judd Trump vermaakt het publiek met de perfecte frame.

  Judd Trump heeft zijn bloedvorm nog eens geëtaleerd. In de derde ronde van de China Open pakte de Engelse snookerspeler uit met een maximumbreak van 147 punten. Als niemand hem dat nadoet op het toernooi, krijgt Trump een cheque van 30.000 pond of 34.851 euro mee naar huis.

  🎬 De 147-break van Judd Trump

  Judd Trump won in de derde ronde van de China Open met 5-3 van thuisspeler Tian Pengfei. In het vijfde frame scoorde de Engelsman 147 punten.

  Kijk hieronder vooral hoe Trump helemaal op het einde de zwarte bal pot. Niet makkelijk.

  1e maximumbreak in Antwerpen

  Voor Judd Trump is het de 3e maximumbreak in zijn carrière. 4 jaar geleden maakte hij zijn eerste: tegen Mark Selby op de Antwerp Open. In 2015 scoorde hij op de German Masters opnieuw 147 punten tegen Selby.