• home
 • video
 • pas verschenen

  Dortmund versterkt zich volgend seizoen met Mahmoud Dahoud

  Mahmoud Dahoud tekent een contract tot 2022 bij Dortmund.

  Mönchengladbach-speler Mahmoud Dahoud heeft bij Borussia Dortmund een contract tot 2022 getekend. De Duitser wisselt van club op het einde van het seizoen. Dortmund zou rond de 12 miljoen euro betalen.

  "Dahoud is een zeer getalenteerde middenvelder die we al meerdere jaren volgen", zei de sportief directeur van Borussia Dortmund. "Hij heeft ondertussen ook bewezen dat hij op het absolute topniveau mee kan."

  Mönchengladbach-coach Dieter Hecking ziet de 21-jarige middenvelder liever niet vertrekken. "Het is natuurlijk spijtig dat hij ons verlaat., maar zo gaat dat in het voetbal."

  "Behalve Bayern München moeten alle Duitse clubs af en toe spelers verkopen. De transfer bewijst dat we goed werk leveren. Nu is het zaak om met de inkomsten een goede vervanger te kopen", aldus Hecking.