• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-kamp hekelt motoren in waaierrit: "Ik zou ook een mooie foto willen"

  Wind en waaiers in de Driedaagse De Panne-Koksijde.

  De waaiers in de tweede rit van de Driedaagse De Panne-Koksijde waren vanavond nog niet helemaal verteerd bij Lotto-Soudal. Jasper De Buyst en Marcel Sieberg uitten op Twitter hun ongenoegen over de rol van de motoren in het waaierspel.

  "Misschien moeten de motoren een beetje meer afstand nemen van de eerste groep. Dit gebeurt te vaak", schreef Jasper De Buyst op Twitter bij een foto van de actie in De Panne, waarbij de eerste waaier in het zog van enkele motoren kan kruipen.

  "Ik zou ook een mooie foto willen terwijl ik op mijn fiets zit", vulde ploegmakker Marcel Sieberg aan.

  Het duo werd gesteund door Paul Van Den Bosch, coach bij Lotto-Soudal. "Dit levert je een voordeel van 30 procent op."

  De Buyst en Sieberg zijn niet mee met de eerste groep

  Jasper De Buyst en Marcel Sieberg overleefden het spel met de wind niet. De Buyst bereikte als eerste Lotto-renner de finish, op 1'32" van winnaar Alexander Kristoff. Marcel Sieberg eindigde 101e, op 3'10".