• home
 • video
 • pas verschenen

  Griekenland voert ook play-offs in

  Olympiakos staat momenteel op kop in Griekenland.

  In Griekenland gaan ze de Jupiler Pro League achterna. Volgend seizoen zal het Griekse kampioenschap beslist worden met play-offs. Net als in ons land plaatst de top 6 zich voor de eindfase.

  13 van de 16 clubs uit de Superleague - onder meer de topclubs Olympiakos, Panathinaikos, AEK Athene en PAOK - stemden voor de hervorming. De kleinere clubs Larissa, Levadiakos en Panetolikos waren tegen.

  14 clubs i.p.v. 16

  Vanaf het seizoen 2018-2019 zal de Griekse Superleague uit 14 in plaats van 16 ploegen bestaan. De laatste en de voorlaatste degraderen rechtstreeks naar de tweede divisie. De 13e en de 14e spelen play-offs met teams uit tweede afdeling. De kampioen uit tweede promoveert rechtstreeks.