• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle-doelman Van Damme overwint leukemie en gaat trouwen

  Miguel Van Damme is verlost van leukemie.

  Miguel Van Damme heeft de strijd tegen leukemie gewonnen. De doelman van Cercle Brugge onderging twee weken geleden zijn laatste chemokuur tegen de ziekte. Maar Van Damme heeft nog een reden om te juichen, want hij gaat trouwen met zijn vriendin Kyana.

  De 23-jarige Cercle Brugge-keeper Miguel Van Damme heeft gisteren via Instagram laten weten dat hij verlost is van leukemie. En hij had nog meer goed nieuws, want hij mocht meteen zijn verloving met zijn vriendin Kyana Dobbelaere aankondigen.

  Twee weken geleden heeft Van Damme zijn laatste zwaardere chemokuur afgewerkt. Nu volgt er nog een onderhoudskuur van twee jaar om de doelman leukemievrij te houden.

  Voor Miguel Van Damme was het dan ook het ideale moment om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Kyana zei ja, dus nu kan het koppel beginnen te werken aan zijn comeback bij Cercle en aan een mooi trouwfeest.

  Eind juni 2016 werd tijdens de fysieke tests op de voorbereiding van het seizoen bij Cercle leukemie vastgesteld bij Van Damme.

  De ring van Van Damme op Instagram: