• home
 • video
 • pas verschenen

  Middlesbrough legt lot in handen van ex-speler Woodgate

  Jonathan Woodgate sloot zijn carrière in 2016 af bij Middlesbrough.

  Jonathan Woodgate moet Middlesbrough uit de gevarenzone van de Premier League loodsen. De ex-verdediger van de club neemt het roer over van de Spanjaard Aitor Karanka, die in het begin van de maand ontslagen werd.

  Woodgate verdedigde tussen 2006 en 2008 en tussen 2012 en 2016 de kleuren van Middlesbrough. Op het einde van vorig seizoen hing hij zijn voetbalschoenen aan de haak en nu heeft hij meteen zijn eerste opdracht als hoofdcoach beet.

  Eenvoudig wordt die opdracht niet, want Middlesbrough staat momenteel voorlaatste in de Premier League, met 22 punten. Swansea staat op de eerste veilige plaats met vijf punten meer.