• home
 • video
 • pas verschenen

  Cleveland lijdt zware nederlaag tegen Spurs en verliest eerste plaats

  LeBron James was niet in zijn beste doen maandagavond.

  De Cleveland Cavaliers hebben maandagavond een zware nederlaag geleden tegen de San Antonio Spurs. De Cavs verloren thuis met maar liefst 103-74. Door de nederlaag verliezen LeBron James en co hun leidersplaats in de Eastern Conference aan de Boston Celtics.

  Kahwi Leonard maakte 25 punten en leidde de Spurs zo naar een zege. LeBron James scoorde slechts 17 punten voor hij in het vierde quarter gewisseld werd door rugproblemen. 

  Het was al de negende nederlaag in vijftien wedstrijden voor de Cavaliers. Met nog maar drie weken voor de start van de play-offs heeft Cleveland nog heel wat werk voor de boeg.

  Bij de Spurs loopt alles wat vlotter. Het was al de 57e overwinning dit seizoen en zo blijven ze tweede in de Western Conference, na Golden State Warriors.

  Westbrook met 37e 'triple double'

  In de wedstrijd van Oklahoma Thunder tegen de Dallas Mavericks zorgde Russel Westbrook nog maar eens voor een 'triple double'.

  Hij was goed voor 37 punten, 10 assists en 13 rebounds en staat zo heel dicht bij het record van Oscar Robertson. In het seizoen 1961-1962 maakte hij 41 'triple doubles' voor de Cincinnati Royals.

  Oklahoma won de wedstrijd met 91-92 en staat met een zesde plaats in de Western Conference dicht bij een play-offticket.

  Tweets: