• home
 • video
 • pas verschenen

  Wie wordt nieuwe bondscoach van Nederland? Ook Preud'homme genoemd

  De NOS zet een aantal kandidaten op een rijtje, met 1 Belg (midden boven).

  Wie moet Danny Blind opvolgen bij het zwalpende Oranje? De Nederlandse media hebben er een vette kluif aan. De NOS maakte een round-up van het namenrondje: ook die van Club Brugge-coach Michel Preud'homme valt.

  Na de blamerende 2-0-nederlaag zaterdag in Bulgarije lijkt het WK 2018 voor Nederlander ver weg. Danny Blind moest de rekening betalen. Bij onze noorderburen is de zoektocht naar zijn opvolger ondertussen een nationale discussie geworden. Van Gaal, Jans, Gullit, Ten Cate, Frank de Boer, al dan niet samen met Phillip Cocu, zijn enkele Nederlandse namen. Maar sommigen willen een buitenlander: Ranieri, Klinsmann, Luis Enrique, Wenger of... Michel Preud'homme?

  Bekijk het filmpje van de NOS: