• home
 • video
 • pas verschenen

  Italiaans sprookje van de Club-beloften eindigt in de halve finales

  De Club-beloften kunnen het toernooi met opgeheven hoofd verlaten.

  Empoli heeft Club Brugge de weg versperd naar de finale van de Viareggio Cup. In de halve finales gingen de beloften van Sven Vermant onderuit met 3-0.

  De beloften van Club Brugge maakte de afgelopen weken grote sier in de Viareggio Cup, een van de belangrijkste jeugdtoernooien ter wereld. Het stuurde topteams als Juventus en Napoli naar huis. Empoli was het laatste obstakel richting de finale.

  Club Brugge kreeg na 25 minuten een strafschop, nadat Brodic onderuit gehaald was. Maar de Kroaat mikte zelf op de paal. Enkele minuten later kreeg Club het deksel op de neus: Traoré trapte Empoli op voorsprong.

  Toen Tanghe nog voor de rust uitgesloten werd, lagen de kaarten nog slechter voor Club. Empoli smeerde de mannen van trainer Vermant uiteindelijk een 3-0-nederlaag aan. In de finale treft Empoli Sassuolo.