• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Gerrard schittert als vanouds in benefietmatch

  Steven Gerrard heeft nog eens gescoord op Anfield Road.

  De voormalige sterspelers van Liverpool hebben gisteren de ex-vedettes van Real Madrid geklopt voor het goede doel (4-3). Steven Gerrard was de man van de match. De oud-aanvoerder van Liverpool scoorde en liet scoren.

  Knappe volley van Gerrard

  Steven Gerrard speelde gisteren nog eens op Anfield Road met oud-collega's als Michael Owen, Robbie Fowler en John Arne Riise. Bij Real Madrid kwamen onder anderen Luis Figo, Clarence Seedorf en Roberto Carlos opdraven.

  De twee teams maakten er een doelpuntenfestival van. Liverpool liep 4-0 uit dankzij Gerrard. Eerst liet hij zijn ploegmaats 3 keer scoren, daarna zette hij de kroon op het werk met een volley (video).

  In de slotminuten nam Real Madrid de match in handen. Edwin Congo, Fernando Morientes en Ruben de la Red redden de eer voor de Koninklijke.

  Liverpool - Real Madrid 4-3

  Doelpunten Liverpool: 24' Owen 1-0, 50' Aldridge 2-0, 66' Fowler 3-0, 71' Gerrard 4-0

  Doelpunten Real Madrid: 80' Congo 4-1, 81' Morientes 4-2, 90' De La Red 4-3