• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne sukkelt met liesblessure en is onzeker voor Griekenland

  Raakt De Bruyne fit voor de match tegen Griekenland?

  0 / 0
  Nog meer kopzorgen voor bondscoach Roberto Martinez. Eden Hazard en Thomas Meunier moesten al afhaken en nu staan er ook vraagtekens achter de naam van Kevin De Bruyne. De middenvelder sukkelt met pijn aan zijn lies. Volgens de bond is hij onzeker, maar volgens onze informatie is De Bruyne zeker out.

  Eerst liet de KBVB op Twitter weten dat Kevin De Bruyne zeker out was voor de komende interlands tegen Griekenland en Rusland, maar al snel volgde er een rechtzetting.

  De speler van Manchester City sukkelt met pijn aan zijn lies en zou onzeker zijn voor de komende matchen. Maar volgens de bondscoach en de bond blijft er dus wel een sprankeltje hoop dat De Bruyne nog fit zou raken.

  "Kevin voelde gisteren op het einde van de training iets aan de lies en kon daardoor vandaag niet meetrainen. Als hij zich zaterdag niet honderd procent fit voelt, speelt hij niet", vertelde Martinez.

  Volgens onze informatie is dat ijdele hoop. De middenvelder zal morgen zeker niet op het veld staan.

  Om de afwezigheid van De Bruyne op te vangen, ziet de bondscoach twee opties. "Eén daarvan is Kevin Mirallas en dat is niet omdat ik met hem gewerkt heb bij Everton. Ik ken hem natuurlijk goed en dat is een voordeel voor mij. Ik maak de beslissing echter op basis van wat ik op training zie."

  Andere mogelijkheden zijn Nacer Chadli of Radja Nainggolan. "Nainggolan is in vorm. In het vorige tweeluik was hij er niet bij en hij is klaar om te tonen dat hij niet gemist kan worden."

  Eerst werd getweet dat De Bruyne zeker out was: