• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona krijgt boete na veldbestorming tegen PSG

  Ook de spelers waren uitzinnig na de 6-1-overwinning.

  De UEFA heeft Barcelona een boete gegeven van 19.000 euro. De Spaanse club krijgt die sanctie omdat supporters op het veld liepen na de 6-1-overwinning tegen PSG. Ook Napoli en Saint-Etienne worden bestraft na slecht gedrag van hun supporters.

  De Barcelona-fans waren uitzinnig na de historische comeback tegen PSG en ze besloten dan maar om het veld op te lopen. Daarvoor krijgt hun club nu een boete van 19.000 euro. Ook omdat meer dan vijf spelers een gele kaart kregen in de wedstrijd tegen PSG, moet Barcelona betalen aan de UEFA. 

  Ook Napoli en Saint-Etienne krijgen een boete. Het team van Dries Mertens moet 38.000 euro betalen door wangedrag van haar supporters in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid, Saint-Etienne moet 50.000 euro betalen omdat haar supporters vuurwerk afstaken in het stadion van Manchester United. 

  Bekijk hieronder de Saint-Etienne-fans op Old Trafford: