• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge heeft weinig moeite met derdeklasser Marbella

  Lex Immers scoorde de eerste goal voor Club.

  Club Brugge heeft op de vijfde dag van zijn stage in Marbella de plaatselijke derdeklasser geklopt in een oefenmatch. Club won met 0-2.

  Club Brugge maakt van de interlandbreak gebruik om de batterijen richting Play-off I extra op te laden met zonne-energie uit Spanje. Of de vijfde dag van zijn stage in Zuid-Spanje oefende Club donderdagavond tegen derdeklasser Marbella.

  Club kwam nog voor het openingskwartier op voorsprong. Wesley verlengde een inworp van Claudemir tot bij de alleenstaande Immers. De Nederlander trapte de 0-1 tegen het net.

  Club bleef de dominante ploeg na de rust en diepte de score al snel verder uit. Invaller Vossen kopte een vrijschop van De Bock twee minuten na de pauze in doel. Vossen werd op het einde van de match wel nog uitgesloten na een lichte tweede gele kaart van de Spaanse scheidsrechter.

  Opstelling Club Brugge

  Horvath - van Rhijn (45' Palacios), Simons, Denswil (81' Verburgh), De Bock (73' Touba) - Claudemir, Pina (45' Vossen), Vanaken (59' Vlietinck) - Vormer (87' Ito), Wesley (70' Osei-Berkoe), Immers (76' Van Landschoot)