• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp viert op 9 april zijn kampioenen met volksfeest op Bosuil

  Bij Antwerp houden ze wel van een feestje.

  Antwerp verzekerde zich enkele weken geleden van de promotie naar eerste klasse. Dat werd de avond zelf al uitgebreid gevierd, maar op 9 april worden de kampioen nog eens officieel in de bloemetjes gezet.

  De eerste afspraak van de feestdag is om 10.45u aan de Grote Markt van Antwerpen. Daar zullen de kampioenen ontvangen worden door het stadsbestuur. Vanop het Schoon Verdiep zullen de fans gegroet worden.

  Om 12.30u wordt koers gezet naar de Bosuil, waar een viering plaatsvindt met tal van optredens (zoals Tourist LeMC, Sint-Andries MC's en DJ Yves Deruyter). Om 18u zou het feest afgelopen moeten zijn.

  Antwerp vraagt op zijn site dat de fans er een écht feest van maken. "We vragen jullie om jullie voorbeeldig te gedragen, net zoals tijdens de verplaatsing naar Roeselare. Dit is een uitgelezen kans om ons weer positief te profileren."