• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  UEFA: "Scheidsrechter Barcelona-PSG wordt niet geschorst"

  Barcelona boog een 4-0-achterstand thuis om.

  Na de mirakelwedstrijd Barcelona-PSG werd scheidsrechter Aytekin ervan beschuldigd niet correct te handelen. Nu liet de UEFA-voorzitter Ceferin weten dat de scheidsrechter niet geschorst zal worden. "Wij schorsen geen scheidsrechters", klinkt het.

  PSG-voorzitter was boos na de 6-1-nederlaag

  Na het 6-1-verlies liet PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi zich heel negatief uit over de wedstrijdleiding: "We kunnen het niet laten te denken dat de afloop van die wedstrijd anders zou geweest zijn met een meer scherpziende scheidsrechter."

  "Iedereen zag de (niet gefloten) penalty op Di Maria, die ons kon doen terugkomen tot 3-2. En we mogen niet vergeten dat de penalty na de schwalbe van Suarez er geen was", aldus de voorzitter van PSG. 

  UEFA: "Wij schorsen geen scheidsrechters"

  De UEFA zegt dat ze het probleem vooral intern zullen bespreken: "We zullen de scheidsrechter van die wedstrijd niet schorsen, wij schorsen geen scheidsrechters", zei UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin. "Als iets niet goed verlopen is, dan bespreken we dat. Maar er is geen sprake van schorsen."

  "Het is alsof je een speler zou schorsen die een strafschop heeft gemist. Hij belandt gewoon op de bank als hij veel strafschoppen niet omzet", zei de UEFA-voorzitter.