• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Origi: "Het is tijd dat mensen de echte Divock zien"

  Origi: "Ik heb veel honger om te spelen"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Divock Origi moet zich bij Liverpool meestal tevreden stellen met een rol als invaller. "Ik wil spelen en heb geloof in mijn kwaliteiten", zegt de Rode Duivel. "Maar ik denk dat Klopp veel geloof heeft in mij."

  Divock Origi zit bij Liverpool meer op de bank dan hem lief is. "We hebben dit jaar minder wedstrijden dan vorig jaar, toen we de Europa League en twee bekercompetities hadden", legt hij uit. "Het is daardoor moeilijker om te spelen."

  "Maar ik probeer er het maximale uit te halen. Het is niet evident, maar ik wil spelen en geloof in mijn kwaliteiten. Het enige wat je kunt doen, is je hoogste niveau halen en dan zal de coach de keuze maken."

  "We hebben een goede relatie, Jürgen Klopp en ik. Hij probeert me veel te helpen. Ik denk dat hij veel geloof in mij heeft."

  "Ik heb al bewezen dat ik een belangrijke speler kan zijn in Liverpool. Natuurlijk zijn er heel veel punten waarop ik kan verbeteren, maar aan de andere kant heb ik intussen ervaring. Ik ben wat ouder en heb het WK en EK gespeeld."

  "Ik wil laten zien wat ik kan. Daarvoor heb je wedstrijden nodig. Ik heb veel honger om te spelen, ik geniet van het spel. Het is tijd dat mensen zien wie de echte Divock is. Hopelijk komt dat binnenkort."

  Is dat dan bij Liverpool of wil Origi andere oorden opzoeken? "Op dit moment is mijn focus volop bij Liverpool. Op het einde van het seizoen zullen we zien hoe de situatie is", klinkt het.

  "Martinez kent me al langer, Everton wou me zelfs kopen"

  Bondscoach Roberto Martinez gelooft wel in Origi. "Hij kent me al langer", zegt de spits. "2 of 3 jaar geleden wou Everton me zelfs kopen. Het is wel leuk dat ik terug ben en het vertrouwen voel van de coach."

  Vreest Origi de concurrentie van Romelu Lukaku? "Romelu is in topvorm. Maar iedere speler is anders en ik geloof in mijn kwaliteiten. Het enige wat ik kan doen, is laten zien dat ik verdien om hier te zijn."