• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Blonde haarverf bijna uitverkocht in Puerto Rico door fanatieke baseballfans

  De spelers van Puerto Rico zijn trendsetters.

  De apothekers en winkels in Puerto Rico kampen met een acuut tekort aan blonde haarverf. De reden? De nationale baseballploeg plaatste zich voor de finale van de World Baseball Classic. Om hun team te steunen verven de supporters massaal hun lokken blond.

  Wat begon als een grap van enkele spelers, is nu een trend in heel Puerto Rico. De spelers van de nationale ploeg besloten voor het toernooi hun haar blond te verven. En nu ze in de finale staan, kiezen ook meer en meer mannelijke supporters voor een blonde coupe. Kale mannen verven dan weer hun baard of snor.

  "We hebben ons land kunnen verenigen met ons haar", lachte sterspeler Carlos Correa. "We wilden dit doen voor de sfeer in ons team, maar plots begonnen de supporters ook hun haar te verven. We dachten niet dat het zo zou aanslaan. Dit is fantastisch."

  Door de stormloop op blonde haarverf zijn de potjes peroxide nu al in veel apothekers en winkels uitverkocht. Morgen speelt Puerto Rico de finale tegen de Verenigde Staten. Daarna kunnen de supporters hun haar weer donker verven.

  De spelers van Puerto Rico verfden hun haar allemaal blond:

  De supporters kunnen uiteraard niet achterblijven: