• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vardy: "Ik kreeg doodsbedreigingen na het ontslag van Ranieri"

  Ex-Leicester-coach Claudio Ranieri en Jamie Vardy.

  Volgens de Britse media zou Jamie Vardy een van de spelers zijn die ex-coach Claudio Ranieri buitengewerkt heeft bij Leicester. De spits heeft dat altijd ontkend, maar sommige supporters nemen daar duidelijk geen vrede mee. "Ze probeerden mijn vrouw van de weg te rijden."

  Jamie Vardy is momenteel aan het trainen met de Engelse nationale ploeg. In een interview met de BBC kwam hij nog eens terug op de woelige periode na het ontslag van clubheld Claudio Ranieri bij Leicester.

  "Ik las bijvoorbeeld een verhaal over hoe ik na de heenwedstrijd in de Champions League tegen Sevilla had samengezeten met de eigenaar van de club om de toekomst van Ranieri te bespreken. Maar eigenlijk zat ik na die match drie uur te wachten op de dopingcontrole."

  "Maar zodra zo'n verhaal in de media verschijnt, pikken mensen dat op. Het is echt angstaanjagend. Mensen geloofden dat en plots kreeg ik doodsbedreigingen. Ze bedreigden ook mijn vrouw en mijn kinderen."

  "Ik heb er al mee leren leven. De supporters lijken mij niet echt graag te hebben. Ik word bedreigd op sociale media en op straat. Maar nu waren er mensen die mijn vrouw van de weg wilden rijden, en dat terwijl mijn kinderen in de auto zaten. Dat gaat te ver."