• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Luis Enrique maakt journalist wakker tijdens persconferentie

  "Kijk: er zit iemand te slapen."

  Barcelona hakte zondagavond Valencia met 4-2 in de pan. In de persbabbel achteraf was niet iedereen even geïnteresseerd, zo ondervond Barcelona-trainer Luis Enrique.

  "Kijk, dit is me nog nooit overkomen: er zit een journalist te slapen tijdens mijn persbabbel", zei Luis Enrique toen hij de match aan het analyseren was. "Ik moet enorm saai zijn. (tegen de intussen wakkere journalist:) Goeiendag, hoe gaat het ermee? Hahaha. Ik heb niks meer te zeggen."

  "Regel 1: niet indutten"

  De journalist uitte zich na het voorval. Het gaat om Steve Futterman, een reporter van het Amerikaanse netwerk CBS. "Regel 1 als je een match van Barcelona volgt: NIET indutten tijdens de nabespreking met Luis Enrique. Oeps. Dat heb ik nochtans gedaan", meldde Futterman op Twitter.