• home
 • video
 • pas verschenen

  OHL op Dreef: "Er is overnamebod door Vlaamse investeerders"

  "Het bod wordt deze week gefinaliseerd."

  OH Leuven komt (wellicht) dan toch niet in Chinese handen. De club uit 1B had een princiepsakkoord met een Chinese investeringsmaatschappij, maar de groepering "OHL op Dreef" meldt dat het een succesvolle zoektocht heeft gevoerd naar "een alternatief met een sterke lokale verankering".

  OH Leuven had een voorakkoord met een Chinese investeringsmaatschappij over de overname van de club uit 1B, maar enkele Leuvenaars gingen onder de naam "OHL op Dreef" op zoek naar een "lokaal alternatief met een sterke lokale verankering".

  "We zijn erin geslaagd meerdere Vlaamse ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Zij hebben zich principieel akkoord verklaard om samen te werken voor de overname van de club", meldt OHL op Dreef.

  "De commitments die ons werden toegezegd garanderen de ernst van dit bod, dat deze week wordt gefinaliseerd. De invalshoeken van ons bod blijven volledig trouw aan de originele uitgangspunten die de fusieclub zoveel jaren geleden heeft vastgelegd."

  "Met een doelgroepgericht community-beleid en het verder uitbouwen van een kwalitatieve jeugdopleiding willen wij de continuïteit van de club verzekeren."

  "Beter nog, dit bod verstevigt volgens ons de basis waarop de club in de toekomst verder uitgebouwd kan worden, zonder het beleid in buitenlandse handen te geven en met de ambitie een vaste stek in de top 12 van het Belgische voetbal te verwerven."