• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nainggolan lacht: "Het werd tijd dat ik er weer bij was"

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0
  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Radja Nainggolan steekt in een bloedvorm bij AS Roma en dus kon bondscoach Roberto Martinez niet om de middenvelder heen. "Ik ben blij er weer bij te zijn", zegt hij.

  Radja Nainggolan is er dus opnieuw bij. "Het werd tijd", grijnst de middenvelder van AS Roma. "Het was een tijdje geleden. Ik ben blij om er weer bij te zijn en ik zal opnieuw alles geven."

  "Het was teleurstellend om er de vorige keer niet bij te zijn, maar de bondscoach zal wel zijn redenen gehad hebben. Geen probleem, ik heb dat geaccepteerd."

  "Nu ben ik terug en is het aan mij om er weer bij te blijven. Met de bondscoach heb ik nog niet echt gesproken. We hebben elkaar gewoon begroet. Niks bijzonders."

  "Dat ik rook? Ik heb dat nooit verstopt, ook al weet ik dat ik een voorbeeldfunctie heb. Maar ik ben een voetballer en ik word graag beoordeeld op wat ik óp het veld doe. En ik geef altijd het maximum voor de ploeg."

  "Bij Roma voel ik me momenteel heel goed. Ik zit in een goeie vorm. Ik scoor vaker, maar dat is niet het belangrijkste. Winnen wel."

  "Ik heb nu een vrijere rol, waarin ik als eerste druk kan zetten. Sommige spelers moeten op hun eigen manier kunnen spelen om helemaal top te zijn."

  Video player inladen ...