• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dit was het weekend: voetbal in Milaan-Sanremo, Tyson van de glijbaan en een dochter voor Mirallas

  Voetbaltaferelen met vuurwerk in Milaan-Sanremo.

  Naast de sportieve uitspattingen onthouden we van het voorbije weekend ook heel wat opvallende gebeurtenissen. Zo zien we een weergaloze dribbel van de 5-jarige zoon van Dirk Kuyt, merken we dat Arsène Wenger nog lang wil doorgaan als trainer van Arsenal, komen we te weten dat Kevin Mirallas weer papa geworden is en zien we Mike Tyson met een smoothie in zijn hand als een koning op een opgeblazen troon zitten.

  Arsène Wenger wil niet opstappen bij Arsenal

  De dagen van Arsène Wenger bij Arsenal lijken geteld. Na 21 jaar zit er duidelijk sleet op de relatie tussen de 67-jarige Fransman en de Londense club. Het heeft er alle schijn van dat Wenger na dit seizoen vertrekt bij Arsenal, al zijn ze daar op Twitter niet zo zeker van.

  Het zit in de genen

  Dirk Kuyt is met Feyenoord goed op weg om kampioen van Nederland te worden. Voor de Rotterdammers zou het de eerste landstitel zijn sinds 1999. De spits heeft er hoe dan ook een mooie carrière opzitten. Als het meezit, kunnen we over afzienbare tijd op het hoogste niveau ook genieten van Kuyts zoon Aidan. Afgelopen weekend gaf de 5-jarige Aidan alvast zijn visitekaartje af met een knappe slalom en beheerste afwerking.

  Een beetje houterig naar beneden

  De boog kan niet altijd gespannen staan en dus heeft ook Mike Tyson met volle teugen van zijn weekend genoten. Zo maakte de voormalige bokskampioen graag wat tijd vrij om met zijn kinderen te gaan ravotten in een binnenspeeltuin. Samen met zijn dochter Milan waagt Iron Mike zich van de glijbaan. Overigens weet Milan Tyson al met 100% zekerheid wat de toekomst voor haar in petto heeft. Zo luidt de bio van Instagram-pagina als volgt: "Future Professional Tennis Star, 8 years old."

  "Ik wou dat ik mijn eigen emoji's kon gebruiken"

  Emoji's zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse correspondentie met smartphones en alle aanverwante apps. Er is keuze uit duizenden lachende, verdrietige, boze gezichtjes, hartjes, zonnetjes, spierballen, dieren, voertuigen, gebouwen en noem maar op. Mike Tyson zou Mike Tyson niet zijn als hij zijn eigen emoji's niet zou hebben. 

  Voetbaltoestanden in de koers

  Milaan-Sanremo ademt passie. Passie voor de koers. Nochtans vertoonde de Italiaanse koers zaterdag heel wat gelijkenissen met een sfeervolle voetbalklassieker. Zo hadden de tifosi hun bengaals vuur meegenomen naar de Capo Berta. Ideaal voor mooie kiekjes en dus gesneden koek voor onze wielerhuisfotograaf Tim De Waele.

  Groot feest in Manchester

  Door een 1-3 op Middlesbrough en de nederlaag van Arsenal op West Bromwich wipt United over Arsenal naar de 5e plaats in de Premier League. Reden genoeg om (zogezegd) de feestbus te laten uitrijden in Manchester. Het is eens iets anders dan José Mourinho die de bus voor het eigen doel parkeert (excuses aan alle Mourinho-fans voor de flauwe grap).

  Julia Mirallas is op de wereld gekomen

  Kevin Mirallas ontbrak zaterdag in de grote Romelu Lukaku-show. Terwijl Lukaku als eerste Everton-speler in de geschiedenis meer dan 20 goals weet te scoren in één seizoen zocht Mirallas het geluk in eigen kring. Zo kon de flankspeler de geboorte meemaken van zijn dochtertje Julia. "Welkom, prinses. Mama, papa en Juan zijn heel trots. We houden enorm veel van jou", tikte Mirallas in het Engels bij een foto van de pasgeborene.