• home
 • video
 • pas verschenen

  "Wenger heeft me verteld dat hij blijft bij Arsenal"

  Wenger zou zijn mond voorbijgepraat hebben tegen de West Brom-coach.

  Blijft Arsène Wenger bij Arsenal of niet? Dat is de vraag die de Engelse voetbalwereld de laatste weken in de ban houdt. De coach van West Bromwich kent naar eigen zeggen al het antwoord.

  Door de teleurstellende prestaties lijkt de kaars van Arsène Wenger bijna uitgedoofd bij Arsenal. "Ik heb een beslissing genomen over mijn toekomst", zei Wenger zaterdag na de nederlaag tegen West Bromwich.

  "Ik zou alvast verrast zijn als Wenger vertrekt", reageerde West Bromwich-coach Tony Pulis na het duel. En vandaag lichtte Pulis die uitspraak toe. "Wenger heeft me immers gezegd dat hij zou blijven bij Arsenal."

  De 67-jarige Fransman staat al sinds 1996 aan het roer bij Arsenal. Maar na twee decennia begint Wenger schipbreuk te lijden. Arsenal verloor 4 van zijn laatste 5 competitiematchen. En in de Champions League ging Wenger twee keer kopje onder met 5-1 tegen Bayern. 

  Een deel van de Arsenal-fans liet al blijken dat Wenger weg mag