• home
 • video
 • pas verschenen

  Spirou Charleroi en trainer Bastianini zetten samenwerking stop

  Bastianini moet op zoek naar een nieuwe job.

  Fulvio Bastianini is niet langer de trainer van basketbalclub Spirou Charleroi. Dat maakte de club uit de Euromillions Basket League bekend op haar website. Bastianini was nog maar sinds dit seizoen aan de slag in Henegouwen.

  Beide partijen beslisten na de thuisnederlaag van gisteravond tegen Leuven (79-90) om uit elkaar te gaan.

  Voor Charleroi was het al de vijfde opeenvolgende competitienederlaag, waardoor het team is weggezakt naar de zevende plaats in de Euromillions Basket League. Assistent-coach Pascal Angillis zal het roer overnemen tot het einde van het seizoen.

  Bastianini was nog maar sinds dit seizoen de trainer van bij Charleroi. Daarvoor had hij Luik onder zijn hoede.