• home
 • video
 • pas verschenen

  Protagonisten na Primavera: Kwiatkowski bouwt feestje, Alaphilippe vermaakt fans

  Links: Alaphilippe in een gekke bui. Rechts: Kwiatkowski met Rowe en Pozzato.

  Na de zenuwslopende finale van Milaan-Sanremo lieten winnaar Michal Kwiatkowski (Team Sky) en Julian Alaphilippe (Quick-Step Floors) de nodige stoom af. De Poolse ex-wereldkampioen bouwde een feestje, terwijl Alaphilippe na zijn derde plaats in een knotsgekke bui verkeerde.

  Michal Kwiatkowski stak wereldkampioen Peter Sagan de loef af in de sprint op de Via Roma en dat moest worden gevierd. De Pool trok naar een nachtclub met Filippo Pozzato (Wilier Triestina) en Team Sky-ploegmaat Luke Rowe. Die laatste deelde een foto op Twitter.

  Goedgeluimde Alaphilippe

  Julian Alaphilippe reed als derde over de aankomst in zijn eerste Milaan-Sanremo en daar kon de 24-jarige Fransman duidelijk mee leven. Zijn team Quick-Step Floors deelde op Twitter immers een filmpje waarin te zien is hoe een vrolijke Alaphilippe zich op een nogal speciale manier verplaatste op zijn fiets.