• home
 • video
 • pas verschenen

  Yannick Ferrera zet naam onder nieuw contract bij KV Mechelen

  Er kan een glaasje bubbels af bij KV Mechelen.

  Yannick Ferrera en KV Mechelen gaan zoals verwacht langer met elkaar door. Ferrera heeft zijn contract bij KVM verlengd tot 2019.

  KV Mechelen pakte in de reguliere competitie 48 punten, maar miste Play-off I op een haar. Toch waren ze bij KVM uitermate tevreden over het werk van Yannick Ferrera. De contractverlenging voor de trainer zat al enkele dagen in de pijplijn. Vrijdagavond zette de 36-jarige Ferrera zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot 2019.

  "We hebben een mooi seizoen achter de rug, ondanks de nederlaag in Gent vorige zondag. We hebben samen veel mooie dingen gedaan dit seizoen", vertelt Yannick Ferrera.

  "Kv Mechelen was er op een moeilijk moment van mijn carrière en heeft me hier onmiddellijk warm onthaald. We werken allemaal goed samen. We willen doorgaan en voortbouwen aan de toekomst. Daarom heb ik ook bijgetekend."

  "Ik denk dat de supporters ook zien wat we hier proberen te doen. De fans zijn echt fantastisch geweest dit seizoen. Hopelijk mogen we ze de komende twee jaar nog veel mooie emoties geven.