• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanderbiest? DIW duimde voor Bob Peeters als Lierse-coach

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Het ontslag van Eric Van Meir als Lierse-coach opende volgens De Ideale Wereld deuren voor Bob Peeters, maar de centrale gast hield de boot af.

  "Volgende week ben jij dus de nieuwe trainer van Lierse?", opende presentator Otto-Jan Ham. "Ik heb nog veel contact met Lierse, maar ik denk niet dat het een goede beslissing zou zijn", reageerde Bob Peeters.

  "Ik ben nog een te grote fan en heb veel te danken aan Lierse. Dan is het extra pijnlijk als je wordt ontslagen. Kijk maar naar Eric Van Meir, die toch een icoon was. Nooit is een groot woord, maar momenteel zou ik het niet doen."

  Maar volgens de Ideale Wereld waren er voldoende redenen om het wel te doen. Het is immers twintig jaar geleden dat Peeters kampioen speelde met Lierse. "Zo symbolisch. Je zou door de grootste poort binnenwandelen." "Maar door dezelfde poort naar buiten wandelen, is moeilijk", reageerde Peeters gevat.

  "Bob Peeters, uw moeder is..."

  Iedereen in België kent Bob Peeters, maar kent Jan Jaap van der Wal hem ook? "Tuurlijk, van "Bobbie Peeters, uw moeder is..."."

  Bekijk hier het fragment uit De Ideale Wereld:

  Video player inladen ...