• home
 • video
 • pas verschenen

  Bayern München tegen Real Madrid is kraker in kwartfinales Champions League

  Real Madrid mocht vorig jaar de Beker met Grote Oren in de lucht steken.

  Om 12u is in Nyon geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Bayern München krijgt een loodzware opdracht met titelhouder Real Madrid. Juventus neemt het op tegen Barcelona. Yannick Carrasco en Atletico Madrid kijken Leicester City in de ogen.
  Kwartfinales Champions League
  Atletico Madrid (Spa)Leicester City (Eng)
  Borussia Dortmund (Dui) AS Monaco (Fra) 
  Bayern München (Dui)Real Madrid (Spa) 
  Juventus (Ita) Barcelona (Spa) 

  Vierde nederlaag op rij voor Bayern tegen Real?

  De topaffiche in de kwartfinales is zonder twijfel Bayern München tegen Real Madrid. Titelhouder Real won zijn vorige drie confrontaties met de Rekordmeister: in de halve finales in 2014 werd het zelfs 0-4 in München, toen Bayern-coach Carlo Ancelotti nog aan het roer stond bij de Madrilenen.

  De kwartfinales leveren ook een duel op tussen de Italiaanse en de Spaanse landskampioen. Juventus mag zich opmaken voor een tweeluik tegen Barcelona, een heruitgave van de finale van 2015. Vooral voor Dani Alves (foto), die acht jaar voor Barcelona speelde, een bijzonder weerzien.

  Atletico Madrid en Yannick Carrasco krijgen met Leicester City de enige overgebleven Engelse ploeg in de Champions League tegenover zich. Borussia Dortmund neemt het op tegen Monaco, dat Manchester City uit het toernooi kegelde.

  De heenwedstrijden worden gespeeld op 11 en 12 april, de terugwedstrijden op 18 en 19 april.

  Tweets: