• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht krijgt droomduel tegen Manchester United, Genk tegen Celta de Vigo

  Anderlecht en Genk moesten niet lang wachten op hun tegenstander.

  Anderlecht en Genk kennen hun tegenstanders voor de kwartfinales van de Europes League. Anderlecht moet het opnemen tegen een klepper van formaat: Manchester United. Racing Genk strijdt tegen Celta de Vigo.
  Kwartfinales Europa League
    heenterug
  AnderlechtManchester United (Eng)13/0420/04
  Celta de Vigo (Spa)Racing Genk  
  Ajax (Ned)Schalke 04 (Dui)   
  Olympique Lyon (Fra)Besiktas (Tur)   

  Anderlecht tegen Fellaini, Genk tegen Bongonda

  Een volledige Belgische affiche was opnieuw mogelijk in de Europa League, maar Anderlecht en Genk werden snel uit hun lijden verlost. Het kaartje van Anderlecht verscheen meteen uit de pot, gevolgd door Manchester United, een droomduel tegen Fellaini en co.

  Ook Racing Genk moest niet lang wachten op zijn tegenstander. Ze werden gekoppeld aan het Spaanse Celta de Vigo, de ploeg van Theo Bongonda. Het is niet de eerste Belgische tegenstander voor Celta de Vigo dit seizoen: in de groepsfase van de Europa League namen ze het twee keer op tegen Standard. Twee keer eindigde het op 1-1.

  Tweets: