• home
 • video
 • pas verschenen

  "Mister Europe" Acheampong en Boëtius in Europa League-team

  Twee spelers van Belgische ploegen haalden het elftal.

  Anderlecht en Genk plaatsten zich voor de kwartfinales van de Europa League. De clubs hebben ook elk een speler in het Elftal van de Week. Acheampong mag dankzij zijn goal in de spits spelen naast Babel, Genk-speler Boëtius staat op het middenveld met onder anderen Mata.

  Frank Acheampong scoorde gisteren als invaller de enige goal van de avond voor Anderlecht tegen APOEL Nicosia. Die levert "Mister Europe" nu een plaatsje op in het Elftal van de Week.

  Jean-Paul Boëtius scoorde niet bij Genk, maar speelde wel een sterke partij tegen Gent. Ook de Nederlander versiert daarmee een plek in het beste elftal van de week in de Europa League volgens de UEFA.

  Het elftal van de week volgens de UEFA: